BEMUTATKOZÁS


"Amikor a hobbim a munkám." Én így tevékenykedem a leghatékonyabban, mert minden percét én magam is élvezem! Legyen szó akár céges rendezvényről, gyermekzsúrról vagy a nagy napodról, mindig nagy örömmel és a legjobb tudásom szerint szervezem meg és bonyolítom le.

Céges rendezvények esetében fontosnak tartom a vendégek kiemelkedő fogadtatását a fesztelen és barátságos hangulat érdekében. A kiemelkedő minőségű vendéglátás biztosítja a maradandó gasztronómiai élményeket, mely után jöhet a fergeteges szórakozás.

Gyermekzsúrok szervezésénél elsősorban az ünnepelt igényeit tartom szem előtt. Úgy tartják, a gyerekek a legnagyobb álmodozók, és valóban! Az ő vágyaik megvannak, már csak teljesíteni kell azokat. És hidd el, a legextrémebb ötletek, avagy kívánságok sem fognak ki rajtam! 

Az esküvők megszervezése az egyik kedvencem, az elegancia magával ragad! De ha elakadnál már az ötletelésnél, a rendezvényszervezés terén szerzett tapasztalatom, kreativitásom, minden bizonnyal a segítségedre lesz. Kiterjedt kapcsolatrendszeremnek hála, nem kell aggódni a megfelelő helyszín, dekoráció, fotós, sminkes miatt. Beszélgessünk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napodat! 

Talán egyetlen tulajdonságomat emelném ki, ami mindent elárul rólam! Nem ismerek lehetetlent. Számomra az a legfontosabb, hogy pont olyan legyen minden, amilyennek szeretnéd.


Miért engem válassz?

Mert a megbízhatóságom mellett olyan lelkesedéssel teljesítek minden felkérést, mintha saját magamnak szervezném.